Back to top
Share

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Настоящите “Общи условия” уреждат взаимоотношенията между unique-spf.com. (наричан по-долу ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите(КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн unique-spf.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на unique-spf.com се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези “Общи условия”.

РЕГИСТРАЦИЯ
Можете да поръчате от unique-spf.com като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или и-мейл адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето “Съгласен съм с “Общите условия””, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат и приемате настоящите условия.

ПОРЪЧКА
Можете да поръчате от unique-spf.com 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез имейл, с което поръчката се счита за активна и постъпила за обработка. В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка Наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашият профил в unique-spf.com.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка. За поръчки над 150.00 лв. Вашата доставка е безплатна.

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ
Поръчките се доставят до 5 (пет) работни дни от момента на потвърждаването им, освен ако в в описанието на продукта не е изрично добавен друг период ( до 14 работни дни от получаване на поръчката) . unique-spf.com ползва услугите на “Еконт” и “Speedy”. При заплащане чрез EasyPay, за валидиране на поръчката се смята заплащането на гише на EasyPay.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на unique-spf.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове.
Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен
Погрешен телефон за връзка с клиента

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;
Плащане с paypal;
Плащане с кредитна/дебитна карта, обслужвана от Борика (Visa, MasterCard, Maestro, AMEX, Discover, Diners Club, EC, VPay);
Плащане посредством системата на EasyPay;
Плащане по банков път – на сметка №: ……………..;

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА
Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока. Клиентите на онлайн магазин UNIQUE-SPF имат право да върнат закупената стока в рамките на 14 дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.

РЕКЛАМАЦИЯ

Онлайн магазин UNIQUE-SPF може да осигури директна замяна на предлаганите артикули.

Рекламация на стока може да се направи в случаите,когато:
– стоката има фабричен дефект
– стоката не отговаря на обявеният размер
– изпратен е грешен артикул

в тези случаи е необходимо да се свържете с нас на office@unique-spf.com или на ……….. и да заявите, че желаете връщане на стоката. Връщането трябва да се извърши до офис на куриерска фирма “Еконт” – Автогара Ловеч, на адрес: ул. Полковник Александър Кусев №6, 5503 гр. Ловеч, и то е за сметка на клиента. След получаването и констатирането на дефекта или несъответствието, в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще Ви бъде изплатена сумата.

ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Онлайн магазин UNIQUE-SPF не предлага опцията “ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”.

Направили сте поръчка, но искате да я върнете или само част от нея?
Може да го направите много лесно!

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 30 работни дни от датата на закупуването й.

Отидете на началната страница на UNIQUE-SPF, изберете секция Връщане на стока и попълнете формуляра за връщане.

* Цената на всяко връщане на продукт е на стойност 4лв. за всеки един генериран формуляр и се осъществява чрез куриерска фирма Еконт.

* Вие избирате начина на връщане на сумата:
– Наложен платеж по Еконт;
– Наложен платеж по Speedy;
– Банков път;
– PayPal;
– кредитна/дебитна карта;
– Плащане в системата на EasyPay;

* Възстановяването се осъществява в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатите от Вас артикули.

Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на unique-spf.com,няма да бъдат приемани.

При възникнали допълнителни въпроси, свържете се с наш служител на имейл на office@unique-spf.com или на ………

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ
За всякакви въпроси,неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания,може да се свържете с нас на посочените телефон и e-mail за връзка.